Tuesday, April 07, 2009

HAPPY BIRTHDAY SEMEK DEBEK

Hari ni genaplah setahun umor anak perempuan aku, Emi Wardiah. Aku panggil dia "semek debek". Dari 'mother tounge' aku, dialek Terengganu yang bermaksud, budak perempuan yang berisi..hehe. Rasa macam tak percaya ..sekejap aje dah setahun dia dilahirkan


Time nih rasanya baru berusia beberapa hari..


Menyusu pun belum pandai..leher pun masih lembik..

Pejam celik..pejam celik


Dah agak besar sikit




Kesayangan mumy dan dadi



Cita-cita nak jadi ustazah


Nak jadi ustaz takleh laa..dia nie pompuan

Pose bergambar
Gaya, mutu, keunggulan..

Dah bole berdiri



Emi Wardiah..Selamat Hari Jadi..Dadi sayangkan 'Semek Debek' Dadi nih..semoga besar nanti menjadi insan yang baik-baik dan diredhai..
Mumy..terima kasih kerana melahirkan 'semek debek' yang comel untuk Dady...I Love you..








1 comment:

maymel said...

Happy Befday cayang mumy....macam sekejap ja masa berlalu.You are welcome abang..:)I love you too..
So,bolehlah buat proposal untuk our next generation nx year or maybe another 2 years?hehehehe....