Wednesday, April 07, 2010

2 adalah umurnya


Hari ini aku bersyukur ke hadrat Ilahi kerana genap 2 tahun aku diberikan rezeki zuriat. Ya, anak sulung aku dah pun berusia 2 tahun pada hari ini. Rasanya macam baru semalam aku dapat anak..hari ni dah pun 2 tahun.

Time kecik nampak cute aje, maklumlah tak dapat 'kaki' lagi...


Bila dah dapat kaki, mula lah nak duduk sendiri..

Bila dah besar lagi, mula lah pandai melaram...

Harapan dan doa agar jadilah muslimah yang baik dan menghormati orang tua..semoga dikurniakan kebijaksanaan supaya berjaya..semoga menjadi seorang yang beriman supaya boleh mendoakan kedua ibu bapanya..semoga diredhai supaya diberkati hidupnya.

SELAMAT HARI LAHIR YANG KEDUA, EMI WARDIAH.

DADDY SAYANGKAN KAMU!

4 comments:

Maymel said...

AMIN!!!!!
Mumy pun Sayang EMI!

shazika said...

kiutnyer..

dinaustin said...

Beruntunglah kamu dan banyak 2 bershukur banyak 2. Sebab anak kamu cure sekali.

be a positive thinker!!! said...

nice blog...
visit me @
http://yusri-outsider.blogspot.com
http://www.fk-unhas.co.cc